Prima reacţie a lui Şerban Copoţ după ce iubita lui a pierdut sarcina

8 septembrie 2015 0:43   Vedete
Ultima actualizare:

Dramă în familia cântăreţului Şerban Copoţ, solistul trupei Animal X. Logodnica sa, Roxana, de abia aştepta să-l facă din nou tătic, însă a pierdut sarcina.

Totuşi, cei doi încearcă încearcă să depăşească momentele grele şi nu renunţă la visul lor de a avea încă un bebe.

În momentul în care au aflat că vor deveni, din nou părinţi, Şerban Copoţ, solistul trupei Animal X şi logodnica sa, Roxana, au fost în al nouălea cer. Însă, visul de a avea încă un copil a fost curmat, după ce Roxana, însărcinată în două luni, a suferit un avort spontan ne-au mărturisit, în exclusivitate, apropiaţii lor.  Afectaţi, Şerban şi Roxana evită să comenteze pe marginea subiectului: ''Nu discutăm că nu suntem în platou , în studio. Atunci o să te invit în studio", a mărturisit Şerban Copoţ pentru emisiunea Click!, difuzată de luni până joi, de la ora 23.30, la Prima Tv.

Însă, Roxana şi Şerban nu şi-au pierdut speranţa de a avea încă un copil şi au început să "lucreze " de zor: "Mai vrem să facem un copilaş'', a spus iubita acestuia.

Teddy, micuţul lor, le înseninează fiecare zi! În plus, se pare că a moştenit talentul muzical al tatălui.

''Nu cred că i-am pus până acum. Păi ce facem suntem King Kon Bun, suntem Coreea de Nord, trebuie să dezvolte personalitatea lui taică-su, să-l vadă acolo pe el cu statuie? Evident, ca orice copil, cântă''.

Mai multe