Rita Mureşan, party în stil american pentru fiica cea mică

24 septembrie 2015 23:55   Vedete
Ultima actualizare:

Îi face un party în stil american, de o să ţină minte toată viaţa. Rita Mureşan e în fierbere. Doar o dată fiica ei cea mică, Gloria, împlineşte 16 ani. Aşa că îi pregăteşte o petrecere de pomină. Însă, de la chef va lipsi Rebeca, sora Gloriei, care este plecată la studii în SUA.

Gloria, fiica cea mică a Ritei Mureşan, împlineşte 16 ani şi toată familia e în fierbere. Vor să-i facă o petrecere de pomină în stil american.

''Face 16 ani, ştii cum e! Ea fiind la şcoala americană, Sweet Sixteen! Luni e ziua ei, însă va face petrecerea sâmbăta viitoare.  Va fi o petrecere acolo unde vrea ea şi cum va vrea ea'', a declarat Rita Mureşan pentru emisiunea Click!, difuzată de luni până joi, de la ora 23.30, la Prima Tv.

Ce cadou va primi răsfăţata familiei? Rita nu a vrut să dezvăluie, sporind suspansul: ''Nu trebuie să mă gândesc la un cadou, mi-a spus ea. Mi-a spus ce îşi doreşte'', a mai spus designerul.

Dacă pe Gloria o are aproape zi de zi alături, nu trece oră în care creatoarea de modă să nu suspine după Rebeca, fiica cea mare. Aceasta a plecat la începutul lui august în SUA, la studii, iar la aeroport Rita a vărsat lacrimi amare.

''Rebeca, în America! Studii, chimie genetică. Acum nu mai plâng, nu. Chiar o să vină acuma peste o lună, o să vină în vacanţă'', a încheiat Rita Mureşan.

Mai multe