Ryan Reynolds, idilă cu iubita lui DiCaprio

30 iulie 2011 12:21   Vedete
Ultima actualizare:

Filmul regizat de Martin Campbell este în format 3D. Actorul Ryan Reynolds a păstrat ca suvenir inelul folosit la filmări.

Într-un interviu recent, el a glumit: "Nu am găsit nimic altceva de furat pe platouri".

Totodată, el a mărturisit: "Partea ciudată este că am terminat de filmat, iar restul de 75% din producţia filmului a fost realizat când eram deja acasă. Pentru mine au fost doar patru pereţi verzi, dar pentru toţi ceilalţi sunt pe o planetă 3D".

Ryan şi actriţa Blake Lively au dat impresia, la filmări, că ar fi îndrăgostiţi unul de celălalt, lucru pe care nu l-au recunoscut niciodată. În timp ce se aflau în turneul de promovare a peliculei, cei doi păreau că se sorb din priviri, au fost glumeţi şi chiar au flirtat unul cu celălalt.

Acest lucru nu a fost deloc pe placul lui Leonardo DiCaprio. O sursă din preajma acestuia a declarat: "Blake şi Ryan se simt minunat împreună! Iar Leo a remarcat lucrul acesta şi e cam deranjat de apropiarea dintre cei doi. Deşi relaţia lor e la început, a devenit destul de gelos".

SF SUA, 2011T:  Green LanternR: Martin CampbellD: Ryan Reynolds, Blake Lively, Peter Sarsgaard, Mark Strong, Temuera Morrison114 min

Mai multe