S-a măritat cu colegul de grădiniţă, la 7 luni de la divorţ

17 septembrie 2015 22:03   Vedete
Ultima actualizare:

Nu degeaba e scriitoare şi regizoare. Chiar viaţa ei poate fi un subiect de roman, mai ales după ultimele evenimente. În discreţie totală, Chris Simion (38 de ani) s-a căsătorit cu bărbatul pe care-l numeşte “jumătatea ei”, Tiberiu Mercurian (42 de ani), fost director de marketing la companii importante.

„De sâmbătă (12 septembrie) suntem Unul. N-am spus nimănui pentru că am vrut să păstrăm momentul ca pe o taină, exact aşa cum este, de fapt, până la săvârşirea lui. La starea civilă am fost doar noi şi martorii şi s-a-ntâmplat într-o zi oarecare, fără tam-tam. La cununia religioasă am fost doar noi şi naşii. Consider că nunta e un moment total intim, personal, fapt pentru care am urmat această experienţă exact în acest sens, doar pentru noi. Asta nu înseamnă că nu vom petrece cu prietenii. Aşteptăm să treacă perioada de doliu după tata (pe 7 noiembrie se împlineşte un an de când nu mai e printre noi). Pe verighete nu ne-am scris data şi nici numele, ci rugăciunea Inimii. Pe verigheta lui Tiberiu scrie «Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu» şi pe a mea scrie «Miluieşte-ne pe noi, păcătoşii»”, ne-a povestit, fericită, Chris Simion.

Căsătoria vine la doar şapte luni de la divorţul lui Chris de actorul Gabriel Fătu, cu care a avut o căsnicie de 17 ani.

Şi Gabriel Fătu se pregăteşte de însurătoare cu Georgiana

Viaţa merge înainte şi pentru Gabriel Fătu (40 de ani), care de mai bine de şase luni o are alături pe frumoasa Georgiana Stancu (27 de ani). Cei doi au deja planuri serioase de căsătorie, iar sursele noastre spun că îşi doresc, cât de curând, şi moştenitori.

Mai multe