S-au bătut ca chioarele pentru Rihanna VIDEO

10 martie 2015 21:15   Vedete
Ultima actualizare:

S-au făcut de râs! Naomi Campbell şi Cara Delevingne s-au încăierat sâmbătă într-un club de noapte din Paris. Mai întâi “Pantera neagră” a ţipat la amica ei, după care au trecut serios la bătaie.

Naomi Campbell (44 de ani) nu-şi dezminte trista faimă de bătăuşă. În urmă cu numai câteva zile, celebrul fotomodel s-a dat în stambă în capitala franceză. După ce a dat pe gât câteva pahare de alcool în plus, diva a început să urle la manechinul britanic Cara Delevingne (22 de ani).

“A fost un scandal îngrozitor. Naomi spunea tot felul de prostii”, a dezvăluit un martor ocular. După ce i-a reproşat Carei că a vorbit urât despre cântăreaţa Rihanna (27 de ani), “Pantera neagră” s-a năpustit asupra ei şi a împins-o, iar aceasta i-a înfipt mâna în plete.

Şi-au tras palme în văzul tuturor

Cele două fotomodele s-au luat la palme şi la trântă până ce au fost despărţite de cei din jur. Cara, care era şi ea cam ameţită de la alcool, îi striga întruna lui Naomi: “Pleacă de lângă mine”. În plus, zicea că nu înţelege de ce e învinuită că ar fi bârfit-o pe Rihanna, fiindcă a avut o relaţie lesbiană cu aceasta în mai 2013. De atunci ar fi păstrat o relaţie strânsă cu cântăreaţa. Gurile rele spun însă că ar vorbi-o de rău, fiindcă, în prezent, Rihanna se iubeşte cu un bărbat, actorul Leonardo DiCaprio (40 de ani). Acest lucru ar fi trebuit s-o deranjeze pe Naomi Campbell, deoarece “Pantera neagră” s-a iubit şi ea cu Leo în 1995 şi nu ar fi de mirare dacă ar fi geloasă. Naomi are o avere de 48 de milioane $ şi Cara are în cont 12 milioane $, iar lupta pentru prim-planul pe podium e inegală pentru că vârsta o ajută pe Cara.

Mai multe