Se iubesc şi la muncă! Starurile care s-au îndrăgostit de angajaţii lor VIDEO EXCLUSIV

24 iulie 2015 0:27   Vedete
Ultima actualizare:

S-au săturat de multimilionari şi s-au orientat spre bărbaţi modeşti şi loiali. Starurile de peste Ocean au căzut în mrejele angajaţilor. Heidi Klum este doar un exemplu,. Ea are o poveste de viaţă interesantă. După ce a divorţat de Seal, s-a iubit cu bodyguard-ul ei.

În materie de amor, celebrităţile de la Hollywood mereu vor altceva. Aşa că, în loc să îşi caute parteneri în showbiz, au găsit ceva mai aproape, pe angajaţii lor. După ce s-a despărţit de rapperul Big Sean, Ariana Grande s-a întors la marea ei iubire. Este vorba despre dansatorul ei "de rezervă", Ricki Alvarez, cu care nu se afişează în public ori de câte ori are ocazia.

Kelly Rowland nu a rezistat farmecelor managerului ei, Tim Weatherspoon. Cum petreceau mai tot timpul împreună, Kelly nu numai că s-a îndrăgostit nebuneşte, dar s-a şi măritat cu el. Acum au, împreună, un băieţel adorabil. Nici Nicki Minaj nu a putut sta departe de angajatul ei loial. Bomba sexy s-a îndrăgostit de asistentul ei, Safaree, cu care a şi a avuto relaţie de lungă durată. Pentru că proveneau din lumi diferite, şi-au spus, în cele din urmă, «adio».

Cine ar fi crezut că Heidi Klum se va îndrăgosti de un bărbat fără prea mulţi bani în conturi? Modelul a ieşit la întâlniri cu bodyguard-ul ei, Martin Kirsten, chiar înainte de divorţul de Seal. Cât despre Usher, ce să mai spunem. Cântăreţul deţine recordul la întâlniri cu angajatele lui. S-a întâlnit cu dansatoarea lui, iar la puţin timp s-a căsătorit cu stilistul său în materie de coafuri, Tameka Raymond. Din păcate, mariajul nu a rezistat.

Nici Madonna nu este mai departe de Usher. Diva are o întreagă listă de bărbaţi mult mai tineri cu care s-a întâlnit! S-a iubit cu doi

dintre dansatorii ei. Arnold Schwartzeneger a fost şi el cam ocupat cu angajatele lui! S-a iubit ceva vreme cu menajera, cu care are şi un băiat de 17 ani.

După divorţul dureros de Mark Anthony, Jennifer Lopez a plâns pe umărul dansatorului ei, Casper Smart. Cei doi au avut o relaţie cu năbădăi. Mary J Blidge s-a îndrăgostit iremediabil de managerul ei, iar anul acesta împlinesc 12 ani de căsnicie. 

Mai multe