Secretele mariajului actriţei Salma Hayek. Motivul pentru care ascunde modul în care şi-a cunoscut soţul

24 iunie 2021 8:33   Vedete
Ultima actualizare:

Faimoasa actriţă Salma Hayek este căsătorită cu miliardarul Francois-Henri Pinault de peste un deceniu. În ciuda multor zvonuri potrivit cărora ea s-ar fi căsătorit cu magnatul de modă pentru banii lui, Hayek a susţinut întotdeauna că au o căsnicie bazată pe dragoste.

Salma Hayek este una dintre cele mai mari vedete de film din lume. Actriţa mexicano-americană care a apărut iniţial în telenovele şi-a făcut un nume datorită talentului său actoricesc cu care s-a evidenţiat în show-uri TV, seriale şi filme hollywoodiene de succes. În ciuda faptului că a început să facă actorie la sfârşitul anilor `80, Hayek n-a fost descoperită cu adevărat şi n-a fost cunoscută la Hollywood până când a jucat-o pe artista mexicană Frida Kahlo în biografia făcută acesteia în anul 2002, „Frida”. Pentru acea peliculă, Hayek a fost şi producător şi coregraf. A şi fost nominalizată la Premiul Academiei pentru rolul Kahlo.

De atunci, Hayek şi-a dovedit priceperea într-o varietate de roluri în diferite proiecte. De la „30 Rock” până la „Eternals”, viitoarea Marvel, Hayek a arătat că este unul dintre cei mai adaptabili actori de la Hollywood. „Pentru a te descurca bine ca actriţă, trebuie să te împingi până la mal. Când te simţi confortabil, de duci la fund.", a spus Hayek într-un interviu pentru Oprah Winfrey. Cu siguranţă, ea şi-a împins limitele ca profesionist, dar oare a procedat la fel şi în viaţa personală?

Citeşte în continuare cum i s-a părut Salmei Hayek actualul ei soţ la prima întâlnire şi cum şi-au păstrat  căsnicia în ciuda bârfelor şi a presiunii vieţii de la Hollywood!

Mai multe