Sensy de la Bravo! Ai Stil! se pregătește să fie mireasă

3 ianuarie 2022 19:01   Vedete
Ultima actualizare:

Sensy se pregătește de nuntă! Frumoasa influenceriță a dezvăluit pentru Click! că își pune pirostriile în 2023. Sensy vrea s-o concureze pe Paris Hilton, pentru că va îmbrăca trei rochii de mireasă. Mirele, însă, este ținut la...secret!

Influencer-iță de succes și fată de casă! Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities!”, Sensy se pregătește de nuntă cu alesul inimii sale. Sensy (30 de ani) a fost deja cerută deja de soție încă de anul trecut, la Cluj.

Cererea a fost una super intimă, mai mult profundă decât spectaculoasă. A fost la Cluj. Inițial, s-a vrut afară, dar nu s-a putut atunci că nu ne-a ajutat vremea”, a povestit influencerița, pentru Click!

Nunta însă a fost amântă până după pandemie. Și cum sunt șanse ca anul acesta să scăpăm de coronavirus, Sensy pune de o nuntă ca în povești de abia 2023.

Sunt cerută de un an în pandemie și nunta e programată pe 20 mai 2023. Îmi doresc să nu mă agit, vreau să-mi iau o firmă de organizare de evenimente în ajutor, care să se ocupe de toate. Și asta pentru că îmi doresc să fiu o mireasă cât se poate de relaxată. Nu știu cum va arăta ceremonia, am o idee în ce privește culorile însă, să fie ceva ceva alb cu auriu”, a mai povestit viitoarea mireasă.

Va avea trei rochii de mireasă! 

În privința rochiilor de mireasă, Sensy și-a propus să o facă invidioasă și pe Paris Hilton. Influencer-ița și dorește nu mai puțin de trei rochii diferite pe care să le îmbrace în noaptea nunții.

Rochiile de mireasă, m-am gândit undeva să fie minim trei! Una tip sirenă, alta de prințesă și una scurtă, pentru dansul mirilor. Sunt foarte rapidă, mă îmbrac și dezbrac imediat!”, a mai spus Sensy.

Deși viața ei este expusă pe rețelele de socializare din plin, Sensy își ține ascuns iubitul și viitorul mire.

Viața mea privată e foarte privată. Lumea care mă cunoaște îl știe pe iubitul meu. Dar pe on-line n-o să-l arăt niciodată!Nici măcar la nuntă!”, a adăugat aceasta.

Sensy a intrat în fascinanta lume a influencerilor și a bloggerilor, activând în domeniile lifestyle, fashion, beauty și food, în anul 2016. Blonda a fost concurentă în sezonul 7 al emisiunii „Bravo, ai stil!Celebrities”, difuzată la Kanal D.

Mai multe