«Și caii sunt verzi pe pereți» va avea premiera în 2 noiembrie - VIDEO

31 octombrie 2012 13:12   Vedete
Ultima actualizare:

"Si caii sunt verzi pe pereti" va avea premiera de gală in data de 2 noiembrie 2012, la CinemaPRO. Filmul lui Dan Chișu, este o poveste despre iluzia de a te îmbogăți în România.  Într-o tară în care poveștile izbitoare de a te îmbogăți sunt peste tot, cineva crede că un astfel de lucru nu este doar posibil, dar este și ușor realizabil.

Povestea urmează două destine: cel al unui cuplu de tineri, care ar fi putut deveni bogați, celălalt urmărește povestea a doi adulți, care din cauza lipsei lor de cunoștințe atunci când vine vorba de tehnologia modernă, sunt păcăliţi de un spam primit pe e-mail, intră într-o loterie online falsă și pierd toate economiile lor. Poveștile se întâlnesc la sfârsit, când se pierde orice sperantă și refuză singura lor sansă de a se îmbogăţi.

Filmul a fost prezentat în avenpremieră la Festivalul Internaţional de Film Independent Anonimul, care s-a desfăşurat la începutul lunii august, la Sfântu Gheorghe, în Delta Dunării.

Din distribuția filmului fac parte actori precum: Adrian Titieni, Ionuț Vișan, Tudor Smoleanu, Anca Florescu, Dragoș Bucur.

Mai multe