Silvia Lăuneanu a pozat sexy pentru noul ei single. Vezi ce bine arată şi care îi e secretul siluetei

27 iunie 2013 10:50   Vedete
Ultima actualizare:

Are 37 de ani, dar arată mai bine decât multe domnişoare de 25 de ani. Silvia Lăuneanu a afişat un corp de invidiat într-o şedinţă foto specială pentru noul ei single, „Te vreau azi". Care îi este secretul? Mult sport, o genă bună şi în rest... dulciuri cât cuprinde.

„Sunt o pofticioasă, nu mă abţin de la mâncare, nu fac foamea şi nu am ţinut niciodată vreo dietă. Pur şi simplu mănânc echilibrat şi fac mult sport. Tae-bo de trei ori pe săptămână şi mers zilnic cu bicicleta. Eu numai aşa mă deplasez în Bucureşti, bicicleta e fantastică, mă ajută să câştig foarte mult timp", mărturiseşte solista.

Sportul şi o genă bună o ajută să se menţină în formă maximă. Pentru că, în rest, are un singur viciu: dulciurile. „Eu nu beau, nu fumez, nu pierd nopţile. Doar dulciurile sunt marea mea slăbiciune. Mai precis borcanul cu Nutella. Mănânc cu linguroiul, pot să termin un borcan o dată. Sufăr acum, vara, că nu pot să mănânc câtă îngheţată aş vrea, iar asta pentru că îmi afectează gâtul. Oricum, atunci când îmi iau îngheţată, niciodată nu cer o cupă, ci minimum patru. Dar nu am avut vreo problemă cu greutatea până acum. La 37 de ani, mă simt mai în formă ca niciodată. Nici la 20 de ani nu am avut rezistenţa pe care o am acum", a povestit frumoasa brunetă pentru Click!.

Corpul frumos lucrat la sală şi l-a afişat în ultima şedinţă foto făcută pentru noul ei single, „Te vreau azi". „E o imagine uşor mai îndrăzneaţă pentru mine, dar fiind vară, temperaturi de peste 30 de grade Celsius, nu mi se pare nimic anormal să apar în pantaloni scurţi şi o bustieră".

Noua ei piesă e una senzuală, de dragoste, cu linie melodică simplă şi directă, la care a lucrat mai bine de două luni împreună cu producătorul George Popa.

O poţi asculta aici.

Mai multe