Simona Nae şi «The Dada», colaborare de excepţie

29 septembrie 2015 1:40   Vedete
Ultima actualizare:

Cu dragostea drept muză şi un videoclip colorat, Simona Nae vrea să transmită un mesaj pozitiv publicului prin piesa "În culori". Foarte mult o ajută şi băieţii de la The Dada, cu care a avut o chimie încă de la început.

Simona Nae şi unul dintre băieții de la ”The Dada” au vorbit despre mesajul piesei ”În Culori”. „Colegii sunt afară, pe hol. Nu am avea loc aici și nu am avea loc nici de vorbit. Colegii meu sunt foarte, foarte vorbăreți”, a spus Septimiu Urzică în cadrul emisiunii Click!. 

”Este bine să gândim în culori. Să gândim în culori, precum melodia. Așa că trebuie să trăim viața în culori. Eu consider că ar trebui să zâmbim mai mult, să fim mai optimiști, să fim mai veseli. Piesa este pentru toate anotimpurile. Este o piesă de stare. Este foarte bună de ascultat și acum”, au mărturisit Simona Nae și Septimiu pentru emisiunea Click!, difuzată de luni până joi, de la ora 23.30, la Prima Tv. 

Chiar dacă este zodia rac și foarte sensibilă, Simona Nae luptă să aibă în fiecare moment un zâmbet pe față. „De fiecare dată când ne vedem cu ea este toată numai un zâmbet”, a mai adăugat acesta la Prima Tv.

„Piesa a prins bine. Fanii noștri sunt foarte mulțumiți. Cântăm la concerte. Nu ne întâlnim tot timpul la concerte”, a conchis Septimiu. 

Cât despre planurile de Revelion, Simona Nae și «The Dada» au spus că vor face ceea ce au făcut de obicei. „De Revelion vom cânta”, a mai spus Simona Nae.

Mai multe