Şoc şi groază! Adora a intoxicat cu fumigene nişte bătrâne care o aplaudau în public

27 noiembrie 2014 18:03   Vedete
Ultima actualizare:

Grea e viaţa de artist. După ce şi-a lansat videoclipul piesei “Up Now” în care se plimbă cu câteva fumigene solista început să îşi promoveze piesa pe la emisiuni. Pentru a păstra cât mai veridic decorul, solista a mers cu fumigenele într-o emisiune de televiziune unde a făcut câteva “victime”, nişte biete bătrâne.

Solista a fost invitată într-o nouă emisiune de televizuiune unde şi-a prezentat videoclipul şi a cântat piesa. Doar că Adora a venit în emisiune cu fumigene, precum apare şi în videoclip. Din păcate, mai multor femei în vârstă, care aplaudau în public în primele rânduri, au păţit-o. Li s-a făcut rău şi au avut nevoie de ambulanţă. “Mai multor femei în vârstă dintre cele care aplaudau li s-a făcut rău de la gazul toxic emanat de fumigena Adorei, iar una dintre ele nu mai putea să respire şi a leşinat. Au chemat cei de la emisiune salvarea însă femeia a fost dusă de şeful “aplaudacilor” la spital. Iar toate bătrânele din public făceau scandal că le-a intoxicat Adora şi că, pe deasupra, a mai venit şi în fundul gol să cânte”, ne-a spus o sursă de pe platourile de filmare.

Adora a aflat şi ea de incident dar după ce a revenit de la garderobă. “Îmi pare rău de ce s-a întâmplat însă nu am nicio vină. Şi mie mi-a fost rău la filmări”, a mai declarat Adora. (Foto: Alejandro Paraschiv)

Mai multe