Sophia, mesaj înduioşător la adresa celui mai drag om din viaţa ei

22 iulie 2014 18:01   Vedete
Ultima actualizare:

Extravaganta solistă Sophia l-a aniversat de curând, la Roznov, orașul ei natal, pe cel căruia îi este recunoscătroare pentru educația și corectitudinea de care dă dovadă în prezent. Tatăl său și-a sărbătorit ziua de naștere alături de cei dragi din familie și a avut parte de o declarație emoționantă din partea fiicei sale.

 “Ești tatăl meu și eu îți sunt copil... Mi-ai dat viață, m-ai învățat să trăiesc frumos, mi-ai explicat cât e de urât să minți și cât de importantă este generozitatea... Mi-ai pus cărțile în poală și m-ai învățat să cânt... Mi-ai dăruit secundele, minutele, zilele și anii tăi toți... Și îți dau înapoi prea puțin... Te iubesc.. Așa cum doar tu puteai, cu sufletu-ți din alte vremuri, să mă călăzești prin iubire și pentru iubire... acum și dincolo de efemer!”, a fost mesajul impresionant al cântăreței.  

“Tata îmi 'îndulcea' diminețile cu cântecele sale când mă trezeam pentru a merge la grădiniță. Sau prima noapte în camera mea din casa de la Roznov când, fiindu-mi frică să adorm singură, tot tata alunga ‘urâtul’... Sau prima dezamăgire adolescentină cand, tot el, îmi cânta alinându-mi lacrima. Muzica mi-a fost mereu balsam sufletesc. Cât despre înclinația pentru bun gust și simț estetic, vine de la mama”, declară Sophia.

Sophia a lansat la începutul verii o nouă piesă, “Ziduri”, una din puținele în limba română din cariera artistei, și care a fost deja ascultată de peste 100.000 de oameni pe Youtube.

Mai multe