Splash, prințesă la apă! Cum mai arată frumoasa Charlotte Casiraghi

4 iulie 2017 14:42   Vedete
Ultima actualizare:

Nepoata uneia dintre cele mai stilate femei din istorie, prințesa Grace Kelly, Charlotte este considerată un etalon de stil și de frumusețe naturală.

O fire discretă, Charlotte este rareori surprinsă de paparazzi în vacanţe. Zilele trecute aceştia au fost însă pe fază şi au fotografiat-o în timp ce se distra pe un iaht  în Monaco. Frumoasa bruneta este neschimbată. La fel de suplă, naturală şi zâmbitoare.

Charlotte s-a bucurat de soare şi apă alături de băieţelul ei Raphael şi iubitul Dimitri Rassam. Bruneta a înotat şi a făcut plajă pe ambarcaţiunea de lux.

La 5 ani a primit cadou o insulă

Fiica prinţesei Carolina de Monaco şi a unui om de afaceri italian, Charlotte Casiraghi a primit în dar o insulă, în valoare de 9 milioane de euro, de la bunicii ei, când a împlinit vârsta de numai cinci ani.

Charlotte (30 de ani) s-a transformat într-o femeie superbă şi este mama unui băieţel de patru ani. Este adesea fotografiată la prezentările de modă, expoziţiile de artă şi cursele de hipism.

În 2006, ea a fost inclusă de către prestigioasa revistă "Vanity Fair" în lista persoanelor cele mai frumos îmbrăcate din întreaga lume.

A patra în ordinea succesiunii la tronul monegasc, Charlotte Casiraghi nu posedă titlul de prinţesă.

Mai multe