Ştefan Stan, încă afectat de pierderea copilului VIDEO EXCLUSIV

13 mai 2015 23:52   Vedete
Ultima actualizare:

Singur şi disponibil de 3 luni, Ştefan Stan nu poate trece peste pierderea suferită la sfârşitul anului trecut.

Cântăreţul şi fosta lui iubită, Diana, au trecut printr-o adevărată dramă când sarcina de numai 13 săptămâni s-a oprit din evoluţie. Artistul nu vrea, deocamdată, o nouă relaţie. La 3 luni de când s-a despărţit de bruneta Diana, Ştefan Stan recunoaşte că însă este singur. Se pare că relaţia cu Didi şi-a lăsat amprenta asupra artistului, cunoscut în lumea showbiz-ului drept un Don Juan. "Nu am o nouă iubită, nu am pe nimeni. Sunt ok şi am muzica, am prietenii, vă am pe voi, ceea ce e mult mai important pentru mine în momentul de faţă", a declarat cântăreţul pentru Click! de la Prima Tv.

În luna februarie a acestui an, Ştefan Stan a şocat pe toată când şi-a anunţat despărţirea de Diana, mai ales că apropiaţii  îi vedeau ca şi căsătoriţi! Nu de alta, dar Didi era prima femeie cu care artistul şi-a dorit să facă un copil. Din păcate, după 13 săptămâni, sarcina s-a oprit din evoluţie, iar în luna noiembrie a anului trecut, Ştefan şi Diana au trăit o dramă. "N-a fost să fie din păcate. N-a fost să fie. Ni l-am dorit amândoi, n-a fost să fie, am terminat", a mai spus Ştefan Stan.

Cântăreţul susţinea pe atunci că vor încerca să facă un alt copil, dar în loc de asta s-au lovit de o ceartă aprigă. Ea i-a înapoiat inelul de logodnă, iar el a dat-o afară din casă. "În ultima perioadă, ei se certau din orice. El nu o mai suporta, nu vedea un viitor cu ea, se plictisise" ne spunea pe atunci o prietenă a cuplului. Dar solistul, în vârstă de 37 de ani, pare că nu regretă nimic din trecutul lui. "Pentru lucruri pe care le-am făcut eu nu am regrete. Dacă am luat o decizie, am luat-o pentru că aşa se întâmplă. Nu vreau să mulţumesc pe nimeni, vreau să fiu acceptat aşa cum sunt eu. Dacă zâmbesc dacă greşesc ăsta sunt".

Mai multe