Stela Enache, dezvăluiri emoţionante despre moartea tatălui ei VIDEO EXCLUSIV

15 mai 2015 0:16   Vedete
Ultima actualizare:

Povestea celebrităţii continuă, duminică, la Constantin 60', cu Stela Enache. Invitata lui Alexandru Constantin a făcut dezvăluiri emoţionante despre una dintre cele mai dificile perioade din viaţa sa, cea în care şi-a pierdut tatăl. Vestea a venit pe neaşteptate, pe când Stela Enache era plecată din ţară. Cum a reacţionat şi cum a reuşit să treacă peste momentele grele, aflaţi mai jos.

Stela Enache se afla în Norvegia când vestea că tatăl său a părăsit această lume, a venit ca un trăsnet. Nu a apucat să-şi ia la revedere de la părintele său, iar cea care i-a dat teribila veste a fost fiica ei. "Eu oriunde aş fi fost pe lumea asta, eu sunam acasă. Aveam posibilitatea să sun cu cartelă acasă. Bineînţeles că, întotdeauna, sunam de ziua fiecăruia. Nu mi s-a întâmplat să uit vreodată de ziua de naştere sau un eveniment. L-am sunat de ziua lui şi nu mi-a răspuns. Zic, cine ştie. Am mai sunat o dată, tot nu mi-a răspuns. Şi am sunat pânâ mi-a răspuns. Şi mi-a răspuns fata mea. Aici a fost deja un mare semn de întrebare. Era mama sau tata. Mi-a răspuns fata mea şi, atunci, intrigată, mirată, am zis ce s-a întâmplat. Dă-mi-l să-i spun la mulţi ani. Şi fata mea, sec mi-a spus aşa şi aşa şi aşa", a povestit Stela Enache.

Duminică, la Constantin 60, de la 22.30, povestea din spatele celebrităţii continuă, într-o emisiune interviu portret, în care invitaţii lui Constantin vorbesc despre viaţă, carieră, momentele frumoase şi grele prin care au trecut de-a lungul anilor.

Mai multe