Toamna se numără pasiunile! Vedetele noastre iubesc ca în povești

10 septembrie 2015 23:37   Vedete
Ultima actualizare:

Toamna se numără bobocii sau pasiunile. Cel puțin printre vedetele noastre care nu fac rabat de la gesturi tandre, chiar în văzul lumii. Îndrăgostiții din showbiz își răsfață iubitele cum pot mai bine. Fie merg la cine romantice, fie le sărută unde nu te aștepți.

A divorţat de mai bine de doi ani de regizorul Ducu Ion, însă Diana Dumitrescu de abia acum şi-a găsit jumătatea. Actriţa este îndrăgostită până peste cap. Cel puţin asta reiese din fotografiile surprinse de fotoreporterii Click! Diana şi iubitul ei, afaceristul Alin, au fost surprinşi pe străzile Capitalei, în focurile pasiunii. S-au ţinut tot timpul de mână, ba chiar se mai opreau pe alocuri pentru a se săruta pătimaş. Odată ce au ajuns în parcare, Diana şi Alin şi-au luat "rămas bun" cum se cuvine şi fiecare a plecat cu maşina personală. Ei cu aşa iubire de adolescent, a meritat aşteptarea. 

Cât despre Cristian Boureanu şi iubita lui mult mai tânără, Laura Dincă, nu este nimic nou că se iubesc. Însă, odată cu venirea anotimpului ploios, parcă şi iubirea lor este mai mare. Fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei doi "porumbei" în timp ce coborau din bolidul fostului politician. Şi nu oricum. Ca un adevărat gentleman, Boureanu i-a ţinut deschisă portiera iubitei lui. Apoi, s-au îndreptat spre un restaurant din Capitală, la o oră destul de târzie pentru a lua cina. După ce Laura a acaparat privirile tuturor bărbaţilor din restaurant, cei doi s-au făcut comozi la o masă şi acolo a început totul. S-au sărutat încontinuu, iar blonda nu i-a dat nici o secundă drumul din braţe, iubitului ei! Ba mai mult au râs în hohote şi au împărţit gesturi tandre, fără să îi intereseze de privirile curioşilor. 

Sorin Brotnei şi iubita lui, Oana au fost surprinşi într-un magazin din Capitală în timp ce îşi burduşeau maşina cu fel de fel de cumpărături. În timp ce Sorin se lupta de zor cu bidoanele de apă şi alte produse, Oana analiza în detaliu o factură. Ce e drept, ei doi nu au făcut abuz de gesturi drăgăstoase şi tot ce au împărţit a fost un coş de gunoi şi o mătură. Dar nu mai este nevoie de sărutări fierbinţi în văzul lumii, pentru că oricum, dragostea li se citeşte pe chip.

Mai multe