Totul despre croitoreasa Primei Doamne. Click! vă prezintă emoţionanta poveste de viaţă a lui Eli Lăslean VIDEO EXCLUSIV

1 aprilie 2015 22:47   Vedete
Ultima actualizare:

Carmen Iohannis a fost adesea acuzată de stilişti că rochiile, purtate la evenimentele importante, au fost fost ba prea scurte, ba prea strâmte ori prea ieftine pentru noul statut. Ei, nu-i bai, că, de când designerul Eli Lăslean i-a făcut celebra rochie de prinţesă, cârcotaşii au amuţit.

Eli Lăslean (57 de ani) este o femeie discretă, cu mult bun-simţ, ardelencă get-beget, căreia îi place să-şi îmbrace clientele în funcţie de personalitatea fiecăreia.

Iar de când i-a realizat lui Carmen Iohannis superba rochie roz, pe care Prima Doamnă a îmbrăcat-o la Palatul Peleş, cu ocazia zilei de naştere a Principesei Margareta, Eli a devenit celebră. Ea ne-a povestit despre colaborarea cu soţia lui Iohannis.

”Rochia a ieşit frumoasă deoarece Carmen este deosebit de frumoasă pe interior şi poartă cu mândrie hainele.Vom colabora şi pe viitor, mi-am deschis un atelier şi în Bucureşti, pentru a fi cât mai aproape de ea. Rochiile mele costă între 100 şi 1.000 de euro”.

Dar, nu mulţi ştiu că ea este economist de profesie: ”Am absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice din Timişoara. Profesorii mă porecliseră arbitrul modei. N-am fost făcută membru de partid, pe motiv că-mi vindeam cartela de cantină ca să-mi cumpăr materiale pentru haine. Am lucrat o vreme la Fabrica de confecţii din Arad, care producea pentru export”, ne-a dezvăluit Eli.  

Soţul ei a murit strivit de un tir

Eli s-a măritat din dragoste, cu Adrian, marea ei iubire. Dar, fericirea a durat doar câţiva ani, căci bărbatul a încetat din viaţă în octombrie 1998, în urma unui teribil accident pe Valea Oltului: ”Eram cu el în maşină, veneam spre Bucureşti, când un tir a intrat în noi. Lui i-a zdrobit capul, a murit după câteva luni. Eu m-am ales doar cu câteva zgârieturi. Nu m-am mai măritat. E greu să mai găseşti un bărbat ca Adrian. Era un adevărat domn, un bărbat care m-a încurajat în domeniul modei”. 

Mândria ei este fiul său, în vârstă de 27 de ani: ”Marius este sergent major în Armata Română, a fost în misiuni, inclusiv în Kosovo, iar în 2011 a fost desemnat, în urma unui concurs, Soldatul Anului. Când e plecat tremur de frică, căci mi-e teamă să nu păţească şi el vreo nenorocire”, ne-a mai mărturisit Eli Lăslean. 

Mai multe