Transformare de senzație. Catrinel Menghia, de nerecunoscut

29 iulie 2015 7:51   Vedete
Ultima actualizare:

Catrinel Menghia (29 de ani) îşi surprinde fanii cu noul ei look. Celebrul manechin de origine română a renunțat la brunet, nuanță cu care s-a făcut remarcată în toate defilările de modă și ședințele foto din Italia.

La început de săptămână, Catrinel Menghia şi-a şocat admiratorii. A publicat pe o reţea de socializare o fotografie cu ea, blondă. Schimbarea este radicală, mai ales că manechinul şi-a construit o imagine în ani buni, aşa că acum abia dacă mai este recunoscută.

Acum este blondă

Catrinel a ales un blond natural, care se apropie uşor de arămiu. Culoarea îi scoate în evidenţă ochii şi se potriveşte de minune cu tenul acesteia. Mai mult, blondul o întinereşte cu câţiva ani.

După ce a făcut cunoscută pe Instagram, vedeta a primit aproape 500 de aprecieri în doar câteva minute. Se pare că fanii ei au fost încântaţi de ce au văzut. Cât despre părerile acestora, Catrinel a primit mai multe felicitări pentru îndrăzneala ei de a deveni blondă. Un singur admirator a avut curajul să o confrunte: „Oh, nu, de ce ţi-ai ales un blond de...? Sper că ai făcut schimbarea numai pentru sezonul de vară”.

În rest, adiratorii au răsfăţat-o cu complimente unul şi unul: „Eşti superbă”, „Dumnezeule, arăţi genial”, „Woow, frumoasă schimbare”.  Cineva a asemănat-o cu actriţa Brigitte Bardot (80 de ani) şi asta numai pentru buclele ei.

A fost căsătorită cu un afacerist, Massimo Brambati

După două dezamăgiri în amor, Catrinel Menghia şi-a dat seama că mai importantă este cariera. Pe când trăia încă în România, s-a iubit cu Răzvan Fodor, pe vremea aceea solist al trupei Krypton. Cei doi s-au despărţit pentru că ea a trebuit să plece din ce în ce mai des din ţară, cu contracte de modeling. În Italia, unde s-a şi stabilit între timp, l-a cunoscut pe afaceristul Massimo Brambati, cu care s-a şi căsătorit. Dar nici această relaţie n-a fost cu noroc. Din 2012, Catrinel Menghia este din nou domnişoară, după şase ani de mariaj. De atunci, şi-a vărsat toată energia în proeiecte profesionale.

Mai multe