Trupa Vunk face "înconjurul lumii" în 23 de zile VIDEO EXCLUSIV

4 martie 2015 23:56   Vedete
Ultima actualizare:

Trupa Vunk porneşte într-un turneu cu totul special: ei vor face înconjurul lumii în 23 de zile.

Invitat în platoul emisiunii Click!, de la Prima TV, Cornel Ilie, solistul trupei, a explicat că "lume" se referă la România. El a mai povestit că toate piesele vor fi reorchestrate. În plus, Vunk au încercat să găsească numai săli de teatru penrtu ca spectacolele să fie cât mai intime, iar show-ul va fi unul interctiv.

"Plecăm de la ideea că România e o lume, nu o ţară, poate fi înconuurată ca o lume. Începe pe 13 martie, ne aşteptăm să fie 23 zile pline, vom descoperi oraşele altfel ca până acum, sunt 18 de oraşe. Programul e pe Facebook, o să avem invitaţi. Toate piesele sunt reorchestrate. Toate piesele sunt dezgolite de alte sunete, rămân versurile, rămâne doar o emoţie pe care nu o poţi înlocui. Toate vor fi în săli de teatru, am încercat să găsi săli de teatru. Deşi pare un spectacol rigid, va fi mult mai interactiv", a povestit Cornel Ilie.

Când au auzit câtă muncă implică acest turneu, Diana Bart şi Alex Constantin l-au întrebat pe Cornel dacă nu le e greu. Solistul a recunoscut că poate fi obositor, dar pasiunea şi bucuria de a face ceea ce le place e mai mare. 

"Facem ceea ce ne place, pasiunea e mare, bucuria e mare, nu se resimte oboseala", a mai spus Cornel. 

Mai multe