Ultimele veşti despre starea lui Gabriel Cotabiţă. Click! îţi spune ce probleme grave are artistul după infarct VIDEO EXCLUSIV

8 iunie 2015 22:07   Vedete
Ultima actualizare:

Gabriel Cotabiţă are probleme grave cu memoria. Interpretul, care a stat zile întregi în comă, uită ce spune după jumătate de oră. Apropiaţii artistului sunt îngrijoraţi şi continuă să se roage pentru el.

Starea de sănătate a lui Gabriel Cotabiţă (59 ani) i-a impresionat pe toţi colegii şi prietenii artistului, care se roagă pentru el, de mai bine de o lună de zile. Artistul a făcut progrese uimitoare: a început să mănânce şi să vorbească, însă, din păcate, uită foarte repede ce spune, ne-au declarat surse avizate. De asemenea, apropiaţii interpretului se interesează permanent de situaţia acestuia, chiar de la familie şi de la cadrele medicale.

“Cotabiţă a început să mănânce şi să vorbească. Dacă îl întrebi cum îl cheamă, când s-a născut sau cum le cheamă pe fetele lui, îţi răspunde la fix, de rămâi uluit. Numai că, dacă-l întrebi aceleaşi lucruri peste o jumătate de oră, nu mai ştie nimic, îţi răspunde total aiurea...”, ne-a mărturisit un prieten de-al interpretului, care se interesează periodic de starea de sănătate a lui Gabriel Cotabiţă.

Infomaţia că artistul este conştient a fost confirmată săptămâna trecută şi de  reprezentanţii Spitalului de Urgenţă Floreasca din Bucureşti, care au precizat că ”momentele de cooperare alternează cu perioade de confuzie”. 

O echipă de medici reevaluează în fiecare zi starea de sănătate încă fragilă a acestuia.

Cântăreţul Gabriel Cotabiţă a fost găsit, la 8 mai, în stop cardio-respirator, în stare de inconştienţă, într-o sală de fitness de la un hotel din Capitală. El a fost dus la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală. După zile întregi de comă, artistul şi-a revenit şi face eforturi să redevină ce a fost cândva.

Mai multe