Un actor din Harry Potter, vrăjit de frumuseţea româncelor

28 octombrie 2015 22:39   Vedete
Ultima actualizare:

A concurat cu Harry Potter în Turneul Celor Trei Vrăjitori, iar acum a venit să-şi vadă fanii din România. Actorul bulgar Stanislav Ianevski, care l-a interpretat pe Viktor Krum în "Harry Potter şi Pocalul de Foc" stă câteva zile pe plaiuri mioritice. Iar frumuseţea româncelor l-a dat gata, sau mai bine zis l-a vrăjit!

De când a pus piciorul pe pământ românesc, Stanislav Ianevski, interpretul lui Viktor Krum din seria "Harry Potter", a avut un program infernal. Actorul originar din Bulgaria s-a întâlnit cu studenţii de la o şcoală engleză din Capitală, iar seara a fost invitatul special la o gală unde a vorbit despre rolul important pe care femeia îl are în societate. De cum a dat ochii cu dive precum Bianca Drăguşanu sau Daniela Crudu, Stanislav a fost impresionat de frumuseţea româncelor. "Sunt foarte sexy! Îmi plac! Arată foarte bine şi sunt foarte draguţe. Sunt fermecătoare!", a mărturisit Stanislav la emisiunea Focus Magazin.

Şarmantul actor ne-a destănuit cum s-a schimbat viaţa lui la 180 de grade din momentul în care a fost ales să-l interpreteze pe Viktor Krum în seria Harry Potter şi cum s-a simţit pe platourile de filmare. "A fost extraordinar. A trecut ceva vreme de atunci, dar a fost fantastic. Mi-a dat posibiltatea să călătoresc în lumea întreagă. Să treci printr-o asemenea experienţă, este ceva de nepreţuit", a mai spus Viktor, cum este cunoscut de fanii Harry Potter. Actorul bulgar locuieşte acum în Marea Britanie, însă colindă toată lumea pentru a se întâlni cu fanii de pretutindeni. Care va fi următoarea lui destinaţie? "După asta voi merge în Germania, apoi în Bulgaria, mai am o altă vizită în Ţara Galilor, aşa că sunt ceva vizite", a recunoscut Stanislav.

Mai multe