Vedete cu probleme! Au căzut în capcana drogurilor

20 februarie 2015 0:29   Vedete
Ultima actualizare:

Sunt celebri şi au avut probleme cu drogurile! Lumea showbizului e plină de capcane. Andrei Gheorghe şi-a pierdut jobul din cauză că a consumat substanţe interzise, iar Mutu a fost prins că a consumat cocaină şi s-a ales cu o datorie de 21 de milioane de euro către clubul Chelsea.

În urmă cu  doisprezece ani, cunoscutul realizator radio-TV Andrei Gheorghe a fost implicat într-un scandal imens din cauza drogurilor. Atunci, şi-a pierdut locul de muncă. Totodată, el este prima vedetă din România despre care s-a scris că ar consuma stupefiante.

Cu toţii îl ştim pe Sişu ca pe un client fidel al penitenciarelor! A fost prins şi arestat de nenumărate ori pentru trafic de droguri şi deţinere ilegală pentru consum propriu. Tot în 2003 a fost condamnat pentru prima dată şi a stat închis până în 2005. Nu mult a durat minunea căci în 2006 a fost închis din nou.

Şi Adrian Mutu a avut probleme mari din pricina substanţelor interzise. A fost prins că a consumat cocaină, însă această poftă l-a costat contractul pe care îl avea încheiat cu Chelsea. Ba mai mult, a fost suspendat 8 luni şi chiar şi acum se judecă cu clubul londonez pentru a anula datoria de nu mai puţin de 21 de milioane de euro!

Fost luptător de elită, Frank Colin, soţul Mariei Marinescu, este închis încă din 2013, într-o închisoare din Franţa, după ce numele lui a apărut într-un dosar de trafic de droguri! Autorităţile din Republica Dominicană au descoperit acum doi ani un avion care transporta peste 700 de kilograme de cocaină! La câteva zile, poliţiştii l-au interceptat pe Frank, când a aterizat la Paris.

Unul dintre cele mai importante dosare privind consumul de stupefiante, s-a numit „Cocaină pentru VIP-uri". „Protagonistul" acestui scandal a fost Ion Ion Ţiriac, fiul magnatului Ion Ţiriac. După o anchetă îndelungată, Ion Ion a fost acuzat că ar consuma droguri, însă nu a recunoscut nici până în ziua de azi! Fiul milionarului a fost achitat în 2009.

Vezi aici arhiva emisiunilor Click! şi ediţia din 19 februarie

Mai multe