10 avantaje ale lui Kim Kardashian de pe urma jafului

4 octombrie 2016 20:48   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

A tras spaima vieţii, dar se alege cu avantaje!

Vedeta tv Kim Kardashian din SUA are de câştigat după ce hoţii i-au furat bijuterii de 16 milioane $, în timp ce bodyguardul îi păzea surorile.

1. Kim Kardashian (35 de ani)  s-a ales cu mai multă faimă. Numele ei a apărut pe primele pagini ale publicaţiilor din peste 150 de ţări.

2. Jaful a fost ultramediatizat, ceea ce înseamnă că vedeta a beneficiat de o imensă publicitate gratuită. Nu a cheltuit un chior şi a devenit mai cunoscută ca niciodată.3. A stârnit compasiune celor mai vehemenţi critici, care o considerau o “gâscă fără talent” vulgară. Nu mai e pizmuită că îşi afişează bogăţia ostentativ în public.4. I-a crescut cota o dată cu creşterea notorietăţii. Va avea parte de mai multe contracte datorită imaginii pozitive, de victimă.5. Îşi salvează serialul “Kee­ping up with Kardashian”, care în iunie îşi înjumătăţise audienţa şi publicitatea. La 23 octombrie începe al 12-lea sezon al emisiunii cu o promovare internaţională.6. Kim şi-a asigurat venituri din publicitate cu firmele care au produs bijuteriile şi telefoanele furate: Lorraine Schwartz, Martin Katz şi Apple.7. Îi cresc vânzările la haine soţului, rapperul Kanye West (39 de ani), ea fiind imaginea casei de modă a acestuia.8. Incidentul a reapropiat-o de soţul ei, Kanye West. Înainte de jaf, relaţia dintre ei era rece. Rapperul a început să se poarte urât cu Kim după naşterea fiului lor, Saint (10 luni).9. Nu a pierdut nimic, fiindcă a semnat contracte de asigurare pentru toate bijuteriile prădate. Va fi despăgubită de întreaga sumă de bani cu care le-a  cumpărat.10. Kim Kardashian menţine vie atenţia publicului, datorită faptului că, în telefoanele furate, s-ar afla poze cu ea nud şi informaţii compromiţătoare, care pot ieşi la iveală oricând.

Mai multe