2012, an cu ghinion pentru vedete. Cele mai șocante despărţiri

18 decembrie 2012 10:44   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Anul 2012 a fost unul marcat de foarte multe divorţuri ale starurilor din showbizul internaţional.

Dragostea nu a durat prea mult pentru numeroase vedete importante ale lumii. Multe căsnicii care păreau solide s-au destrămat. Iată care au fost despărţirile acestui an.

Dennis Quaid şi Kimberly Buffington şi-au spus adio în martie. Cei doi s-au separat în luna martie, după opt ani de mariaj.

Şi solistul de la trupa Maroon 5, Adam Levine, a rămas singur în 2012. Legtătura lui amoroasă cu Anne Vyalitsyna s-a încheiat în martie, după o iubire de doi ani.

Zooey Deschanel a fost măritată doi ani cu rockerul Ben Gibbard. Lucrurile nu au mai mers între ei şi au decis să se despartă la începutul acestui an.

Celebra cântăreaţă cheală Sinead O Connor nu prea e făcută pentru căsnicie. A pus capăt relaţiei cu Barry Herridge de mai multe ori pe parcursul acestui an.

În martie, Jennie Garth, cunoscută telespectatorilor români din serialul de mare succes "Beverly Hills 9021", a pus capăt poveştii ei de dragoste cu Peter Facinelli. Cuplul s-a despărţit în luna martie a acestui an, după 11 ani de mariaj.

Seal şi Heidi Klum au şocat o lume întreagă când au anunţat că se despart. Au făcut acest pas chiar în prima lună a lui 2012, punând capăt căsniciei lor de şapte ani.

Un alt divorţ care a uimit lumea şi a făcut să curgă multă cerneală a fost cel dintre Tom Cruise şi Katie Holmes. Cei doi şi-au spus adio după cinci ani de căsnicie.

Johnny Depp şi Vanessa Paradis păreau unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul internaţional. Cu toate acestea, legătura lor amoroasă s-a încheiat anul acesta, după mai bine de 14 ani.

Sophia Bush şi Austin Nichols şi-au spus şi ei adio. După şase ani petrecuţi împreună, relaţia s-a rupt în februarie 2012.

Danny De Vito şi Rhea Perlman au anunţat că divorţează după 30 de ani de mariaj. Starul a fost acuzat că şi-a înşelat soţia.

Mai multe