27 de modele Miss BumBum au defilat pe stradă cu posterioarele la vedere

8 august 2017 9:42   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Străzile orașului brazilian Sao Paulo au fost luate cu asalt de participantele la competiția Miss BumBum. Cele 27 de de fotomodele, îmbrăcate în costume de baie de tip body, și-au etalat formele ferme și apetisante în ochii a sute de privitori, cerându-le să fie votate în concurs.

Una mai provocatoare ca cealaltă, fetele au început deja să se întreacă pentru cucerirea publicului ce ar putea să-i aducă uneia dintre ele șansa de a câștiga strânsa competiție. potrivit Daily Mail, Anul acesta, participă și prima concurentă americană și prima participantă care este într-o relație atât cu un bărbat, cât și cu o femeie.

Dintre cele 27 de fete, doar 15 vor putea ajunge în marea finală, iar câștigătoarea va beneficia de o ședință foto profesionistă pentru o revistă pentru bărbați, prin intermediul căreia va obține faimă internațională, dar și o sumă considerabilă de bani.

Concursul a fost inițiat pentru prima dată în urmă cu șapte ani, dar în toată această perioadă, a devenit una dintre cele mai mediatizate competiții de frumusețe pentru femei din Brazilia, iar azi, e aproape ca o sărbătoare națională. În această țară se manifestă de altfel o adevărată isterie pentru posterioare cât mai mari și nu de puține ori, unele fete care au visat să fie fotomodele și și-au făcut operație de mărire a feselor, s-au trezit peste noapte vedete naționale sau chiar internaționale.

Concursul este abia la început, iar în următoarele trei luni, fetele vor fi nevoite să dea tot ce e mai bun pentru a câștiga suficiente voturi din partea publicului pentru a le propulsa în finală. Anul acesta, Miss BumBum este ceva mai „elegant”, întrucât n-au mai fost permise fotomodele cu posterioare mai mari de 107 cm circumferință. Acest lucru înseamnă că celebra Kim Kardashian, care are 109 cm, n-ar mai fi putut participa dacă și-ar fi dorit.

De asemenea, concurentelor nu li se mai permite să se dezbrace complet și să-și arate zonele intime sau să recurgă la alte metode de acest fel pentru a obține atenția și voturile publicului.

Mai multe