425 de ore de muncă pentru rochia lui Nicole Kidman de la Globurile de Aur

3 martie 2021 7:44   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Vedetele vor să aibă cea mai minunată ținută la marile evenimente. Nu este de mirare că actrița Nicole Kidman (53 de ani) și-a dorit o rochie cu totul și cu totul specială pentru ceremonia de decernare a premiilor Globurile de Aur, care a avut loc duminica trecută.

Ea a apelat la stilista Julia von Boehm, care a dezvăluit că s-a muncit 425 de ore în atelierul LV’s din Paris, Franța, pentru a fi confecționată ținuta divei. Nicole a fost nominalizată a 15-a oară la Globurile de Aur pentru rolul din filmul ”The Undoing”. Asta a făcut-o să-și dorească o ținută mai deosebită ca toate celelalte pe care le-a purtat vreodată la marile gale.

Rochia neagră deosebit de elgantă din mătase cu ornamente metalice, inclusiv de aur și argint, și 8.000 de cristale și diamante a fost proiectată de stilistul Nicolas Ghesquière pentru Casa de modă Louis Vuitton. Prețul rochiei nu a fost dat publicității.

Nicole Kidman are o avere de 250 milioane $. Ea este căsătorită cu Keith Urban (53 de ani) din 2006, împreună cu care are două fete, Sunday Rose (12 ani) și Faith Margaret (10 ani).

Mai multe