50 Cent a adus-o în pragul sinuciderii pe fosta iubită a rivalului său

16 iunie 2015 14:57   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

50 Cent este acuzat că a cumpărat un sex tape, a adăugat comentarii umilitoare şi apoi a publicat înregistrarea pe internet. Femeia care apare în clip, Lastonia Leviston (36 de ani), susţine că faptele lui 50 Cent i-au distrus viaţa şi că a fost pe punctul de a se sinucide din cauza lui.

Femeia l-a dat în judecată pe rapperul de 39 de ani, pe numele lui real Curtis Jackson. Ea spune că drepturile civile i-au fost violate şi că a suferit daune emoţionale. 

În 2003, Lastonia a avut un copil cu rapperul Rick Ross, unul dintre rivalii lui 50 Cent. În 2009, femeia a făcut un sex tape cu iubitul ei de atunci, Maurice Murray. Fără să ţină cont de femeie, Murray a vândut înregistrarea lui 50 Cent, care a publicat-o pe internet, conform dailymail.co.uk.

Rapperul a înregistrat comentarii peste imaginile din înregistrare şi a numit-o pe Lastonia "curvă" şi a făcut comentarii jignitoare la adresa corpului ei. 

"Camera a filmat părţile intime ale Lastoniei. La un moment dat, el le descrie în amănunt, într-un mod în care nu ar plăcea nimănui. Apoi a vorbit despre vergeturile ei, rezultate după naşterea copilului", a spus avocatul femeii. 

Totuşi, avocatul lui 50 Cent susţine că femeia duce o viaţă mai bună de când i-a intentat proces rapperului şi că s-a mutat într-o casă de lux din Florida. În plus, avocatul a spus că cineva a furat înregistrarea din computerul lui 50 Cent: "Ideea e că nu el a publicat-o pe internet". 

Avocatul femeii a adăugat însă că, în momentul publicării, conflictul dintre 50 Cent şi Rick Ross atinsese cote maxime. În plus, pe fundal, se aude muzica lui 50 Cent. 

Mai multe