A apărut pe plajă cu părul neras la subraţ! Toţi au rămas şocaţi când au văzut-o

11 aprilie 2017 9:09   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Vedetă internațională, admirată și adorată de întreaga lume, cu multe premii de performanță, Madonna este mai mult decât atât. Cântăreața este și mamă, chiar dacă fiica ei nu s-a acomodat cu celebritatea. Fiica acesteia a reușit să oripileze mulți bărbați de pe plajă, după e a lăsat să se vadă un detaliu considerat extrem de inestetic de către unii.

 um Madonna este o celebritate, este normal ca și fiica sa să fie ”supravegheată” îndeaproape de paparazii, care au conturat un mre subiect pe seama acesteia. Lourdes (20 de ani) a fost surprinsă pe o plajă, în compania unor prieteni, într-un costum de baie sexy, dar nu cu acesta a atras atenția, ci cu părul de la subbraț.

Paparazzi au reuțit să captureze un detaliu extrem de rușinos care nu-i face cinste fiicei artistei, dar nici Madonnei. Aflată la plajă în compania prietenilor, Lourdes Leon a purtat un costum negru, din două piese. Toți au admirat-o pentru corpul său, până când au deschis ochii mai bine.

Este vorba de părul de la axile, pe care aceasta a uitat ”să-l dea jos”. Chiar dacă mama ei este o vedetă internațională, Lourdes pare că nu se poate acomod cu faima și parcă ar face orice să o facă de rușine pe mama ei.

Apariție ce se presupunea a fi sexy, Lourdes având un corp frumos, pus în evidență de costumul de baie minuscul, s-a transformat într-o apariție oripilantă și de-a dreptul rușinoasă.

Mai multe