A cunoscut-o pe femeia din vina căruia fratele lui a murit VIDEO EXCLUSIV

24 iunie 2015 13:29   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Telespectatorii Prima Tv au parte de un nou episod incendiar al telenovelei lor preferate, "Dragoste şi ură" în această seară începând cu ora 19.30, doar la Prima TV.

Martin a jurat să răzbune moartea fratelui său şi pentru a-şi duce planul la bun sfârşit, se angajează la clubul deţinut de familia Prado, doar că aici se întâlneşte cu Virginia Prado Castelo, femeia pe care o consideră responsabilă de dispariţia prematură a fratelui său.

Video exclusiv cu promo-ul celui de-al treilea episod

Marea premieră „Dragoste şi ură”, a fost luni, 22iunie la Prima TV

Super producţia Televisa „Dragoste şi ură” a avut premiera europeană la Prima TV, luni, 22 iunie la ora 19:30. Premiera vine la aproape două luni de la lansarea ei în America de Sud unde s-a dovedit a fi un real succes. Primul episod a înregistrat o medie de audienţă de 32,5% share, fiind cea mai urmărită producţie în ziua lansării din ultimii doi ani. În SUA, telenovela a avut premiera pe 18 mai, fiind prima opţiune de vizionare în rândul publicului latino-american în Prime Time-ul canalului Univision. Luni, 22 iunie, producţia lui Salvador Mejia a fost lansată şi în România, de la ora 19:30 şi va fi difuzată de luni până vineri, la Prima TV.

Mai multe