A dat lovitura cu americanul Shaggy și cu o bulgăroaică sexy

22 decembrie 2015 22:15   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Pentru compozitorul Costi Ioniţă (37 de ani) manelele sunt istorie, el colaborând acum cu nume grele din muzica mondială, inclusiv cu ciocolatiul solist Shaggy, care i-a devenit prieten la cataramă.

L-au cam luat românii lui peste picior când a cântat „O, viaţa mea!”, alături de manelistul Adi Minune, dar americanii l-au pus pe piedestal. Costi Ioniţă a ajuns mare star în SUA. Serile trecute, el a chefuit alături de Shaggy, nimeni altul decât solistul de muzică reggae, a cărui avere este estimată la 10 milioane de dolari, şi de soţia acestuia, pe care a pus-o să defileze printre invitaţi cu tricolorul la piept. „I-am înnebunit pe toţi cu România! Eu sunt happy (n.r. fericit). Sunt mândru că-s român, oriunde m-aş afla pe această planetă şi nu mi-e ruşine să arăt aceasta”, a declarat Costi, pentru Click! Lui Costi Ioniţă i-a pus Dumnezeu mâna în cap în 2010, când l-a cunoscut pe Shaggy, căruia i-a dat un demo.

La o lună de la această întâlnire, Costi deja filma cu Shaggy în Miami videoclipul piesei „I wanna”, alături de Bob Sinclar şi focoasa bulgăroaică Andreea, care i-a cucerit pe americani cu frumuseţea ei. Acum, Costi şi Shaggy se adresează cu apelativul „Bro” (n.r. frate). Colaborarea cu artistul de culoare l-a dus pe constănţean pe culmile gloriei: în 2012, cei doi au fost nominalizaţi la Premiile Grammy. În acelaşi an, Costi a ajuns în platoul celui mai tare show de televiziune din America, „Tonight show”, prezentat de Jay Leno, iar anul acesta, piesa lor „Habibi, I need your love” a ajuns pe locul 20 în topul Bilboard şi a avut peste 50 de milioane de vizualizări pe Youtube. În septembrie, românul a primit titlul de cel mai bun producător al anului în cadrul galei Big Apple Music Awards. Costi a lucrat alături de producătorul lui P. Diddy, Bob Sinclar, Mohombi, Pitbull, Faydee. El e însă modest când vorbeşte despre venituri: „Despre bani nu o să vorbesc niciodată. Am avut tot timpul îndeajuns ca să îmi plătesc facturile”, ne-a mai declarat Costi Ioniţă.

Mai multe