A dus gunoiul în sutien și chiloți! Cum a reacționat când a fost fotografiată

18 octombrie 2016 16:36   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Credeați că cele mai potrivite haine pentru dus gunoiul sunt un hanorac și o pereche de pantaloni de trening? Laura Alicia Summers a dovedit că se poate mult mai bine. Starleta și-a pus lenjeria intimă cea bună, din dantelă, și a ieșit la tomberonul din curte.

Ca să le închidă gura cârcotașilor, Summers și-a pus pe deasupra o cămașă albastră din satin și în picioare o pereche de cizme îmblănite UGG. Ai fi zis că e o scăpare și că, de îndată ce va vedea aparatul de fotografiat, tânăra se va grăbi spre ușa locuinței.

Nu doar că nu s-a rușinat când a observat că a fost surprinsă într-o ținută atât de sumară, dar Summers a uitat de scopul inițial și a început să pozeze și să-și treacă languros mâinile prin păr. Apoi a pășit asemenea unei feline, legănându-și șoldurile spre casă. Cine să mai observe că picioarele și posteriorul erau acoperite de celulită?

Laura Alicia Summers s-a născut cu trăsături sexuale ambigue, intrând în categoria persoanelor intersexuale, care nu pot fi definite clar ca femei sau bărbați. Anul acesta, starleta a suferit a șasea operație la nivelul bustului. Summers a apărut în sezonul 3 din Ex On The Beach, la MTV, anul trecut.

Mai multe