A fost ales cel mai sexy posterior din Brazilia! Cine e câștigătoarea Miss BumBum

7 noiembrie 2017 16:46   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

A fost ales cel mai sexy posterior din Brazilia! Celebra competiție Miss BumBum a luat sfârșit, iar câștigătoarea a fost încoronată și a primit titlul de femeia cu cele mai apetisante forme din Brazilia. Norocoasa este o tânără de 28 de ani, care i-a fermecat și impresionat pe jurați și publicul care a votat-o.

Rosie Oliviera (28 de ani) a fost desemnată luni, 6 noiembrie, Miss BumBum. Ea este fericita câștigătoare a strânsei competiții care a devenit aproape o sărbătoare națională în Brazilia. Dintre cele 15 participante, posteriorul lui Rosie a fost considerat cel mai potrivit pentru marele premiu, după cum relatează The Sun.

Rosie este orginară din regiunea braziliană Amazonas și este fotomodel și reporter. În timpul competiției, ea a uimit prin faptul că s-a folosit de paradă pentru a defila fluturând un drapel al locului său natal, pentru a transmite un mesaj politic, împotriva actualului președinte al Braziliei.

„Cel mai mare vis al meu este ca politica din Brazilia să se îmbunătățească, pentru a avea un trai pașnic și o garanție a sănătății, educației și securității. vreau să trăiesc pentru a apuca o reformă politică. Nu am copii, iar țara în care trăim, mă privează de acest vis”, a declarat ea public, atunci când a decis să participe la Miss BumBum.

Rosie a ales să intre în competiție pentru a i se deschide noi oportunități. datorită faimei pe care o dobândește, ea poate deveni o persoană influentă și să schimbe anumite mentalități.

Mai multe