A fost înmormântat celebrul actor Robert Hossein, cunoscut din seria „Angélique”

7 ianuarie 2021 17:52   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Legendarul actor Robert Hossein a fost înmormântat, ieri, 6 ianuarie. Starul francez cunoscut din celebra serie „Angélique” a murit la 31 decembrie 2020.

Cunoscut din celebra serie de filme „Angélique”, actorul Robert Hossein a fost înmormântat. Funeraliile au avut loc în cadru restrâns, în intimitatea familiei. Ultima sa dorință, de a fi înhumat la Vittel, mai precis în biserica Saint-Rémy, a fost respectată. Jurnaliștii au fost ținuți la distanță de ceremonia funerară. La înmormântare au participat numai 70 de persoane, între care s-a numărat și soția sa. Robert Hossein a fost răpus de COVID-19. Actorul a vrut să fie înmormântat la Vittel fiindcă locuitorii au fost mereu amabili și apropiați cu el.  

Ea este actrița care i-a furat bărbatul Olgăi Tudorache. A avut un destin teribil!

A fost căsătorit de trei ori și a avut 4 copii

Robert Hossein s-a născut la 30 decembrie 1927, la Paris și a decedat la 31 decembrie 2020. Tatăl lui a fost dirijorul şi compozitorul iranian André Hossein, iar mama lui a fost o actriță cu origini evreiești, Anna Mincovshi, din Soroca, Basarabia. El a urmat cursuri de actorie la şcoala lui René Simon. Iniţial, a fost actor şi regizor la Theatre Grand Guignol în Montmartre. A debutat ca regizor cu filmul „Les salauds vont en enfer” ( din 1955), peliculă care a avut-o protagonistă pe Marina Vlady. Robert Hossein a jucat în peste 100 de filme. El a avut ca partenere actrițe celebre cum ar fi Brigitte Bardot, Sophia Loren, Marina Vlady, Claude Jade, Stéphane Audran, Michèle Mercier. În anii 1960, a devenit faimos datorită rolului Jeoffrey de Peyrac din seria de filme „Angélique”. Cel mai recent film în care a jucat s-a numit „Noni - Le fruit de l'espoir” și a fost lansat în 2020. El s-a remarcat și pentru adaptarea pentru a șaptea artă a capodoperei „Les Misérables” cu Lino Ventura în rol principal. A fost căsătorit cu Marina Vlady între 1955-1960, Caroline Eliacheff, între 1962-1964, și, din 1976, era căsătorit cu Candice Patou. A avut patru copii, doi cu Marina Vlady, Pierre și Igor, unul cu Caroline, numit Nicholas, și un copil cu actuala soție, Candice, numit Julien, Legendarul actor Robert Hossein a fost înmormântat, ieri, 6 ianuarie.

Mai multe