A fumat iarbă la Casa Albă. Cine a fost în stare de asta

19 mai 2015 21:21   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Un cântăreț faimos din America a făcut declarații șocante. Acesta a spus că a fumat marijuana la Casa Albă. Mărturisirea sa a uimit fanii din întreaga lume, deoarece cu toții se tem ca gestul artistului să nu aibă urmări neplăcute. Consumul de droguri este o problemă importantă și este cu atât mai grav cu cât este încurajat de vedete.

Snoop Dogg (43 ani) a fost întrebat în emisiunea „Watch What Happens Live”, care a fost cel mai faimos eveniment la care s-a dus sub influența drogurilor. Rapperul a spus că a fumat iarbă în toaleta de la Casa Albă, relatează BuzzFeed

Snoop Dogg: „De-abia aștept să îi spun lui Obama”

„A fost o experiență extraordinară, de-abia aștept să îi spun lui Obama despre ce s-a întâmplat”, a glumit rapperul, în emisiunea lui Andy Cohen, „Watch What Happens Live” („WWHL”).

El a menționat că în 2016 vom afla povestea completă a peripeției petrecute în toaleta de la reședința oficială a președintelui Americii, acum Barack Obama. Andy Cohen, prezentatorul emisiunii „WWHL” a declarat că și el fumează ocazional iarbă și că este curios ce alte vedete fac același lucru. Totuși, prezentatorul a fost șocat de declarațiile senzaționale pe care le-a făcut Snoop Dogg în show-ul lui.

Mai multe