A înşelat-o şi tot el divorţează! Soţul lui Tori Spelling vrea să pună punct mariajului

9 ianuarie 2014 12:52   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Chiar dacă a fost înşelată Tori Spelling nu se grăbeşte să divorţeze. Potrivi presei americane, cel care ar vrea cu orice preţ separarea este chiar soţul său, care a călcat strâmb în relaţia lor.

"Dean are în cap să divorţeze de ceva timp, dar Tori trage cu dinţii de căsnicie, pentru a-şi proteja afacerea şi imaginea de persoană publică. Tori încearcă din răsputeri să facă relaţia să meargă de dragul celor patru copii.

Emily Goodhand, femeia care a declarat că s-a culcat cu Dean, a dezvăluit că cei doi nu au mai făcut sex. Tori, în schimb, spune prietenilor că soţul ei îşi doreşte să facă dragoste non-stop cu ea. Dean adoră într-adevăr să facă sex, dar nu cu Tori. Ei nu au mai avut o relaţie sexuală de mai bine de un an", a declarat o sursă, citată de showbizspy.com. 

Aceeaşi persoană susţine că actriţa este îngrozită de o eventuală separare şi refuză să creadă că soţul i-a fost necredincios. "Este atât de furioasă încât nu poate să-l privească în ochi pe soţul ei, dar în acelaşi timp nu vrea să rămână singură. I se face pur si simplu rău numai când se gândeşte la lupta pentru custodia copiilor. El era prinţul ei pe cal alb, iar acum totul s-a spulberat", a adăugat aceeaşi sursă. 

Citeşte şi:

Ea n-o fi aflat? Mesajul incredibil al lui Tori Spelling după ce lumea a aflat că soţul ei a înşelat-o

Mai multe