A luat Oscarul, acum umblă cu pantalonii în vine pe stradă

1 martie 2015 22:44   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

A făcut-o de oaie! Patricia Arquette, laureată cu Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol secundar, a fost surprinsă cu pantalonii în vine şi cu lenjeria intimă la vedere pe stradă.

Nici măcar Oscarul pe care l-a câştigat duminica trecută (n.n. 22 februarie), pentru prestaţia din filmul „12 ani de copilărie”, nu-i va spăla prea curând ruşinea. Actriţa Patricia Arquette, binecunoscută pentru rolul din „Mediumul”, s-a făcut de toată bafta, zilele trecute, prin Beverly Hills.

Vedeta americană în vârstă de 46 de ani a fost surprinsă cu blugii descheiaţi în timp ce se plimba cu fiica sa, Harlow, de 12 ani. Blugii prea strâmţi pentru silueta ei generoasă au început să i se prelingă uşor la vale, lăsându-i la vedere lenjeria intimă de culoarea fildeşului.

Patricia părea un pic încurcată de situaţie, iar chipul ei crispat îi trăda starea de disconfort. Actriţa, care are o avere de 24 de milioane de dolari, încerca în zadar să îşi ţină cu genunchii pantalonii pe ea, care i-au căzut atât de mult în vine, încât aproape a rămas fără ei.

A fost foarte elegantă la gală

Patricia Arquette este sora actorului David Arquette. Ea şi-a făcut debutul pe marele ecran în 1987 în filmul „Nightmare on Elm Street 3: Dream Warrior”.  Devine cunoascută cu rolul lui Allison DuBois din serialul de televiziune „Mediumul” (2005-2011). A fost căsătorită cu actorii Nicolas Cage (1995-2001) şi Thomas Jane (2006-2011), care i-a făcut o fiică. Actriţa mai are un fiu, Enzo, de 26 de ani, cu muzicianul Paul Rossi.

Mai multe