A murit actriţa americană Brittany Murphy - FOTO/VIDEO

20 decembrie 2009 19:25   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Actriţa Brittany Murphy a murit duminică, în urma unui atac de cord, la vârsta de 32 de ani, informează TMZ.com.

Potrivit sursei citate, soţul actriţei, Simon Monjack, a apelat serviciul de urgenţă la ora 8:00 dimineaţă (ora Californiei; ora 18:00 în România).

Surse anonime au declarat pentru TMZ că Brittany a fost găsită inconştientă la duş de către mama ei.

O ambulanţă a transportat-o la Cedars-Sinai Medical Center din Los Angeles, unde medicii au pronunţat decesul.

Brittany Murphy a jucat, printre altele, în filmele Happy Feet (2006) (voce - Gloria), Love and Other Disasters (2006), Sin City (2005), Little Black Book (2004), Just Married (2003), 8 Mile (2002), Girl, Interrupted (1999).

Citeşte şi:

Murphy a vomitat înainte să moară

Moartea lui Brittany Murphy: Mărturia unei vecine - VIDEO

Soţul lui Murphy refuză autopsia

Mesajele vedetelor către Brittany Murphy

Ashton către Brittany: "Ne vedem pe lumea cealaltă"

Brittany Murphy s-a născut în Atlanta, Georgia. Părinţii ei au divorţat când avea doi ani şi după separare ea a fost încredinţată mamei sale, Sharon Murphy. Tatăl actriţei, Angelo Bertolotti are origini italiene, iar mama, irlandeze.

La vârsta de 9 ani, Murphy a primit primul ei rol în muzicalul "Les Misérables", iar la 13 ani semna primul contract cu un impresar. Un an mai târziu, a avut primul rol la Hollywood în serialul Drexell's Class, unde a interpretat-o pe Brenda Drexell.

Pe 6 iunie, Brittany a lansat alături de Paul Oakenfold cântecul "Faster Kill Pussycat" de pe albumul "A Lively Mind". Piesa a devenit hit în scurt timp şi a ajuns pe locul 1 în topul Billboard's Hot Dance Club Play, precum şi locul 7 în UK Singles Chart.

 Vezi aici clipul piesei "Faster Kill Pussycat"

În 2002, actriţa a avut o relaţie cu Ashton Kutcher, care era partenerul ei din filmul "Just Married". Brittany Murphy a fost logodită cu impresarul Jeff Kwatinetz, apoi cu Joe Macaluso în decembrie 2005, iar în 2007 s-a căsătorit în secret cu scenaristul Simon Monjack. În 2006 ea a ocupat locul 36 în topul FHM "Cele mai sexy femei" şi locul 49 în 100 Hot List.

Britanny Murphy la "The Late Show" cu David Letterman

Brittany Murphy era o ţintă preferată a paparazzilor. Pe 17 noiembrie, aceştia au surprins-o în timp ce pleca împreună cu soţul ei şi câinele din aeroportul din Los Angeles. În momentul în care au realizat că sunt fotografiaţi, s-au strâns în braţe, s-au sărutat, după care actriţa le-a mărturisit paparazzilor că nu se aştepta să-i vadă acolo.

Vezi aici GALERIE FOTO cu Britanny Murphy şi soţul ei.

Britanny Murphy şi soţul ei, Simon Monjack, pe aeroportul din Los Angeles, în urmă cu o lună. (Foto: Splash)

Mai multe