A născut de trei săptămâni dar stă în cap pentru fiul ei FOTO

6 iulie 2015 17:57   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Actorul Alec Baldwin (57 de ani) se poate considera un bărbat norocos. Soţia sa, antrenoarea de yoga Hilaria Badwin, arată incredibil, deşi a născut acum 20 zile (17 iunie) un băieţel, pe care l-a botezat Rafael.

Bruneta în vârstă de 31 de ani impresionează cu fizicul ei, pe care îl menţine în formă doar cu yoga. Hilaria n-a renunţat la poziţiile ei imposibile nici când era însărcinată cu fiul ei, dar nici după ce i-a dat naştere.

Recent, ea şi-a uimit admiratorii când s-a lăsat fotografiată stând în cap la marginea piscinei. Hilaria a trecut peste stările lehuziei cu sport, deşi organismul ei era slăbit după ce a născut natural a doua oară. Când mulţi începeau să creadă că aceasta a apelat la cezariană, iată că aceasta le-a dat peste nas.

“Prima poziţie stat în cap după naştere… cea mai îngrozitarea parte n-a fost piscine, nici piatra, nici măcar organismul meu slăbit… ci albinele!”, a glumit antrenoarea de yoga în dreptul fotografiei.

Actorul American Alec Baldwin e topit după copiii pe care îi are cu Hilaria. Cei doi mai au o fetiţă, pe nume Carmen, în vârstă de 22 de luni. Starul are o fiică şi din mariajul cu actriţa Kim Basinger, Ireland Baldwin (19 ani).

Mai multe