A pozat în sânii goi pentru a atrage atenția că e împotriva lui Trump

12 noiembrie 2016 14:27   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Vedetele din America au fost extrem de vocale după alegerile prin care Donald Trump a fost desemnat noul președinte al SUA. Dacă Lady Gaga a protestat pe stradă și Miley Cyrus s-a filmat plângând în hohote, femeia cu cei mai frumoși sâni naturali din lume, modelul Emily Ratajkowski, a decis să arate cu ce a înzestrat-o “mama natură”.

Frumoasa de 25 de ani a demonstrat în repetate rânduri că este lipsuită de inhibiții și că adoră selfie-urile cu vedere la sâni sau la posteriorul bombat. Arată în acest fel că nu a fost numită degeaba femeia cu cei mai frumoși sâni naturali din lume și că știe să-și folosească atuurile  și să atragă atenția pentru a-și face auzite opiniile.

De data aceasta, Emily a decis să-și folosească imaginea pentru a se exprima împotriva lui Donald Trump. S-a pozat în sânii goi, acoperiți parțial de mâini și câteva flori, iar în partea de jos a purtat doar o pereche de bikini de culoarea pielii. Și-a publicat fotografia pe Instagram, acolo unde a scris “Corpul meu, alegerea mea”, ca replică la afirmațiile controversate pe care președintele ales le-a făcut la adresa femeilor, printre care și contestarea dreptului de a face avort. Nu doar o dată, magnatul American a făcut afirmații incredibile la despre femei a fost acuzat în repetate rânduri de abuz sexual.

Mai multe