A renunţat la 160 de milioane $ să scape de ea

21 iunie 2012 14:50   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Despărţire pe bani. Aceasta este soluţia pe care a ales-o Johnny Depp (49 de ani) pentru a pune capăt relaţiei de 14 ani pe care a avut-o cu cântăreaţa şi actriţa franceză, Vanessa Paradis (39 de ani).

Johnny Depp i-a dat 160 de milioane de dolari Vanessei Paradis ca să rămână prieteni după despărţire, de dragul copiilor lor.

Actorul are o avere de cel puţin 320 de milioane de dolari. Cei doi mai au împreună o vilă şi un apartament în Los Angeles, insula Little Hall's Pond Cay din Bahamas, o casă în Plan-de-la-Tour (sudul Franţei), o casă în Paris, un palat în Veneţia şi o casă în Norfolk, Marea Britanie.

Încă nu au hotărât cum le vor împărţi. Cât timp au stat în Franţa, Depp şi Paradis s-au înţeles de minune. După ce s-au mutat în Los Angeles, anul trecut, cei doi au început să se certe mai tot timpul, fiindcă el începuse din nou să bea.

După ce au confirmat recent că s-au despărţit, Vanessa a fost văzută foarte tristă, căutându-şi o casă nouă în Malibu şi Beverly Hills. Se spune că ea s-ar fi cuplat deja cu cântăreţul francez Matthieu Chedid (40 de ani). Johnny este tot mai des văzut în compania actriţei bisexuale Amber Heard (26 de ani).

O relaţie de 14 ani

Johnny Depp a început relaţia cu Vanessa Paradis în 1998, după ce s-a despărţit de fotomodelul britanic Kate Moss. Pe ­parcursul celor 14 ani cât au fost împreună Depp şi Paradis au adus pe lume doi copii: fetiţa, Lily-Rose Melody Depp, s-a născut la 27 mai 1999, iar băiatul, John "Jack" Christopher Depp III, s-a născut la 9 aprilie 2002.

Mai multe