A uitat să-și tragă fusta pe ea! Cum a venit la un eveniment cu ștaif

15 decembrie 2014 23:38   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Amber Rose (31 de ani) este cunoscută drept o vedetă nonconformist peste ocean, însă oamenii tot au rămas șocați când i-au văzut lenjeria intimă la un eveniment cultural.

Amber Rose este o actriță/manechin/cântăreață/designer excentric, care a oferit deseori subiecte de bârfă în presa tabloidă din SUA.

Însă nimeni nu se aștepta ca ea să apară la o expoziție de fotografie dedicată trupei The Rolling Stones, cu o rochie transparentă, care i-a lăsat posteriorul bombat la vedere.

Deși la eveniment au participat vedete mai importante, cum ar fi Steve Tyler, solistul Aerosmith sau Pamela Anderson, toți ochii a fost ațintiți pe fundul lui Amber Rose.

Blonda a fost căsătorită cu rapperul Wiz Khalifa timp de un an de zile, însă a divorțat de acesta în septembrie, 2014. Cei doi au un băiețel, Sebastian Taylor Thomaz, de un an și 10 luni.

Recent, au apărut zvonuri confrm cărora Amber a divorțat de Khalifa pentru a începe o relație cu Nick Cannon, fostul soț al lui Mariah Carey. Gurile rele spun că blonda ar fi gravidă în patru luni cu acesta.

Mai multe