Aceste vedete au fost super-sexy în ținute cu influențe masculine!

26 octombrie 2017 12:35   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Bariera dintre masculin și feminin e una care poate fi forțată în materie de fashion. Cu atenție și grație, un outfit cu influențe masculine îi poate garanta unei femei o apariție cu adevărat spectaculoasă!

Așa s-a întâmplat și-n cazul acestor patru vedete autohtone, care au renunțat la rochiile diafane în detrimentul unor costume deux-pieces, masculine. Haideți să vedem, așadar, ce vedete au îmbrăcat ținute cu influențe masculine, dar care au emanat feminitate!

Cristina Rus

Versatilitatea acestui costum masculin i-a oferit Cristinei Rus (36) o apariție de neuitat pe covorul roșu al evenimentului OK! Designers on the red carpet. Frumoasa cântăreață a ales să poarte o nuanță de roz prăfuit, care i-a flatat tenul și a scos-o în evidență! Ținuta ei a fost creată de brandul Styland.

Tania Budi

Și ea s-a numărat printre cele mai elegante și feminine prezențe de pe covorul roșu, deși a purtat un outfit cu influențe masculine, semnat de Omra Design. Tania a optat pentru un costum cu pantaloni conici, vestă și sacou, la care a asortat o pereche de sandale negre cu barete generoase. Nouă ne-a plăcut, vouă?

Vezi pe www.okmagazine.ro ce alte vedete au îmbrăcat astfel de ținute la OK! Designers on the red carpet!

Mai multe