Actor din Game of Thrones, probleme cu popularitatea: "Nici poștașul nu-mi mai vorbește"

14 august 2017 9:16   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Celebrul actor Jerome Flynn, care interpretează rolul lui Bronn, din serialul "Game of Thrones", a declarat într-un interviu că a observat cum începe să-i scadă popularitatea în viața de zi cu zi de când a fost difuzat episodul 4.

În cadrul acestui episod, Bronn (Jerome Flynn) execută ordinul lui Jamie de a folosi arbaleta uriașă ascunsă într-un car de luptă pentru a ucide dragonul lui Daenerys Targaryan (Emilia Clarke) le-a atacat convoiul militar. Bronn este unul dintre cele mai populare personaje din serial, potrivit sondajelor, dar nu poate depăși standardele dragonilor lui Daenerys. Cum Bronn a fost cât pe ce să ucidă unul dintre dragoni, fanii par dintr-o dată să nu-l mai placă pe șarmantul personaj.

Conform The Independent, Jerome susține că de când a fost difuzat acel episod, a observat cum popularitatea lui a scăzut chiar și în viața de zi cu zi: "Ne-a luat câteva săptămâni scena aia, dar eram la limită, adrenalina îmi curgea prin vene. Cu toate astea, de când a fost difuzată bătălia, recunosc că am devenit puțin nepopular. Nici măcar poștașul nu mai vorbește cu mine pentru că am tras în dragon."

Mai multe