Actori cunoscuți care au refuzat roluri în Game of Thrones și acum regretă!

23 august 2017 9:48   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Mulți actori și-ar dori în prezent să aibă ocazia de a apărea chiar și câteva secunde într-un serial atât de iubit și de succes precum Game of Thrones. Culmea e că unii chiar au avut această ocazie și i-au dat cu piciorul, acum regretând nespus decizia grăbită.

E drept, asta se-ntâmpla la începutul serialului, când nimeni nu prevedea succesul covârșitor. Haideți, totuși, să vedem care au fost acei actori consacrați care au ratat ocazia de a-și rotunji conturile și de a-și pune numele într-o distribuție de succes.

Tamzin Merchan – rolul lui Khaleesi Daenerys Targaryen

Să-ncepem cu starul din serialul ”The Tudors”, actrița Tamzin Merchan, care fusese aleasă, inițial, drept Khaleesi Daenerys Targaryen, unul dintre persoanejele principale din acest serial. Culmea e că actrița a apucat chiar și să filmeze câteva scene, însă, din motive necunoscute, Tamzin a renunțat la rol.

Chipurile, producătorii HBO au dorit să filmeze din nou și să schimbe mare parte din scenariul primelor episoade, ceea ce i-a dat răgaz lui Tamzin să se răzgândească în privința rolului. Între timp, ea acceptat să filmeze pentru alte seriale, care, însă, nu s-au ridicat nicicând la nivelul notorietății dobândit de „Game of Thrones”. Emilia Clarke a fost cea care a primit rolul și  a făcut istorie cu interpretarea sa.

Vezi aici ce alți actori au refuzat un rol în Game of Thrones!

Mai multe