Actorii din «Războiul Stelelor», atunci și acum! Cât s-au schimbat

18 decembrie 2015 13:02   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Aproape două generații au trecut de când a fost lansat primul film „Războiul Stelelor”, în anul 1977. După 38 de ani, actorii nu mai arată așa cum o făceau în primul episod apărut. Timpul a lăsat urme adânci pe chipurile lor și chiar și micul Anakin, rol jucat de actorul Jake Lloyd, s-a schimbat foarte mult.

Iată cum arată în prezent actorii din renumitul film „Războiul Stelelor”, pelicula care face furori cu cel de-al șaptelea episod, lansat vineri, 18 decembrie.

Carrie Fisher - Prințesa Leia

Carrie Fisher (59 de ani) avea numai 21 de ani când a apărut în primul film „Războiul Stelelor” lansat. Actrița a reprezentat un adevărat sex-simbol pentru adolescenții care urmăreau pelicula în anul 1977. Acum, trăsăturile actriței s-au schimbat total și nu mai seamănă deloc cu ea la 21 de ani.

Mark Hamill - Luke Skywalker

Mark Hamill (64 de ani) fura și el inimile adolescentelor pe când avea 26 de ani și juca rolul lui Luke Skywalker, tânărul Jedi care mânuia cu multă îndemânare sabia laser. La 64 de ani, actorul încă mai face senzație la premiera noului film „Războiul Stelelor”.

Harrison Ford - Han Solo 

Mulți tineri au fost geloși pe Harisson Ford (73 de ani) când o săruta cu foc pe Prințesa Leia în „Războiul Stelelor”. Actorul juca rolul lui Han Solo, care se împrietenise cu Luke Skywalker și îl însoțea în luptele cu Partea Întunecată.

Jake Lloyd - Micul Anakin Skywalker 

Din 1999 până acum, Jake Lloyd (26 de ani) s-a schimbat foarte mult, având în vedere că era doar un copil atunci când a jucat rolul micului Anakin Skywalker. Acum, Jake s-a maturizat destul de mult și parcă s-au șters complet urmele copilului care era atunci.

Hayden Christensen - Anakin Skywalker

În cea de-a doua serie de episoade din „Războiul Stelelor” publicate, rolul lui Anakin Skywalker a fost jucat de Hayden Christensen (34 de ani), preferatul adolescentelor de atunci. Chiar și acum, actorul este renumit pentru afinitatea pe care femeile o au pentru el.

Natalie Portman - Regina Amidala/Padme

Tot în cea de-a doua serie de filme, Regina Amidala de pe planeta Naboo era jucată de Natalie Portman (34 de ani). În film, frumoasa actriță este chiar mama lui Luke Skywalker și a Prințesei Leia, gemeni pe care îi are împreună cu Anakin Skywalker.

Liam Neeson - Qui-Gon Jinn

Qui-Gon Jinn este unul dintre cele mai appreciate personaje din „Războiul Stelelor”, chiar dacă a apărut într-un singur episod. Actorul Liam Neeson (63 de ani) avea deja 47 de ani pe atunci. Acum, la 16 ani după încheierea filmărilor, pare de nerecunoscut fără părul lung pe care l-a purtat pentru film, însă cinematofilii cu siguranță îl cunosc pentru producțiile în care a apărut de-a lungul anilor.

Mai multe