Actorul care l-a jucat pe Darth Vader se face spălător de geamuri: "Trebuie să fac ceva ca să câştig bani"

18 septembrie 2020 7:54   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Incredibil, dar adevărat! Starul galez Spencer Wilding, care a jucat în filme de succes şi a deţinut rolul lui Darth Vader din ”Războiul Stelelor”, se face spălător de geamuri.

Spencer Wilding, de 48 de ani, care a jucat rolul lui Darth Vader în ”Războiul Stelelor: Rogue One - O poveste Star Wars” (2016), renunţă la Hollywood să devină spălător de geamuri în Rhyl, oraş situat pe coasta de nord-est a Ţării Galilor. Coronavirusul a distrus industria filmului, de aceea se întoarce la origini şi la vechea sa meserie de dinainte de a se apuca de actorie. A început să nu mai aibă roluri în filme şi este îngrijorat.

”Dacă folosesc forţa unui personaj pe care l-am jucat, toate geamurile se spală deodată”, a glumit starul. ”Nu cred că mă înjosesc dacă mă întorc să spăl geamuri. Am doi fii adolescenţi şi o fată de 27 de ani. Trebuie să fac ceva ca să câştig bani. Iubesc oamenii, îmi place să fiu în mijlocul lor şi, dacă cineva are nevoie să-i spăl geamurile, pot să fac o slujbă bună. Locuitorii din Rhyl şi din nordul Ţării Galilor m-au susţinut mereu şi mă pot vedea din nou urcat pe scări ca să le spăl geamurile”, a mai spus Wilding.

El a mai jucat în filmele din seria Harry Potter, ”Gardienii galaxiei” şi în serialul ”Urzeala tronurilor”. Starul, care are înălţimea de 1,99 m, a povestit că şi-a dorit dintotdeauna să devină actor. A avut mai multe profesii umile şi a fost boxer profesionist până şi-a împlinit visul. Când avea 29 de ani, s-a dus să ia nişte poze ale mamei lui la un studio foto, când a fost întrebat: ”Te-ai gândit să faci actorie?”. Cineva de acolo i-a oferit primul rol în cinema. A jucat în mai multe filme roluri puţin importante până a ajuns la Hollywood. 

Mai multe