Actorul Isaac Kappy s-a sinucis la 42 de ani. A jucat în mari filme de la Hollywood

15 mai 2019 13:27   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Actorul Isaac Kappy, de 42 de ani, care a amenințat că o strânge de gât pe Paris Jackson și a jucat în ”Thor” și ”Terminator: Salvation” s-a sinucis la 42 de ani aruncându-se de pe pod.. În biletul de adio a scris că nu a fost un băiat cuminte, îniante de a se sinucide, mașina în care se afla a fost lovită de o camionetă Ford.

Actorul Isaac Kappy s-a sinucis la 42 de ani, a confirmat marţi poliţia americană. S-a aruncat de pe un pod din Arizona. Bărbatul, care avea un caracter instabil şi a avut roluri secundare în mar producţii de la Hollywood, a declanşat mari polemici acuzând actori şi regizori americani de pedofilie. Cu 24 de ore înainte de moarte, Kappy a postat o lungă declaraţie pe Instagram în care scria: “Nu am fost un băiat bun” şi “am fost abuziv cu oamenii care m-au iunit”.

https://www.click.ro/vedete/celebritati/paris-jackson-nu-vrea-sa-se-interneze-la-dezintoxicare

Isaac Kappy a atacat-o pe fiica lui Michael Jackson

Actorul Isaac Kappy, care a recunoscut că se droga, a atacat-o anul trecut pe Paris Jackson, fiica lui Michael Jackson, încercând s-o strângă de gât într.-o noapte la o petrecere. De asemenea, el a hărţuit-o cu numeraose mesaje. Kappy i-a acuzat de pedofilie  pe actorul Seth Green ( din “Austin Powers”, “Scooby-Doo 2”), care îi era prieten, sau pe regizorii James Gunn şi Steven Spielberg, fără a aduce probe. În mesajul său de adio, semnat cu data de 4 iulie, ziua sărbătorii naţionale americane, actorul mai scrie: “Am spus oamenilor din administraţia Trump că vreau să recunosc multe crime (….) O naţiune nu poate suporta trădătorii şi eu nu sunt o excepţie”.

Mai multe