Actorul Joe Lara, cunoscut pentru rolul din serialul "Tarzan" a murit. Avionul în care se afla s-a prăbușit

31 mai 2021 10:04   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Actorul Joe Lara, vedeta serialului „Tarzan: The Epic Adventures”, a murit, la 58 de ani, după ce avionul în care era împreună cu soția sa, Gwen Lara, s-a prăbușit într-un lac din Tennessee, Statele Unite ale Americii.

În avionul de mici dimensiuni se aflau, în afară de actor și soția sa, alte cinci persoane. Niciunul dintre pasageri nu a supraviețuit, potrivit Associated Press.

Joe Lara și Gwen erau căsătoriți din august 2018. Gwen Shamblin Lara a fondat Biserica Remnant Fellowship din Brentwood în 1999 și este autoarea unui program de dietă bazată pe credință. Avionul de mici dimensiuni, care aparţinea bisericii conduse de Gwen, s-a prăbușit sâmbătă dimineață, în lacul Percy Priest, de lângă Smyrna, în Tennessee, la scurt timp după decolare. Aeronava se îndrepta spre Palm Beach, potrivit Administrației Federale a Aviației.

Tragedia s-a petrecut sâmbătă, dar identitatea victimelor a fost făcută publică abia duminică, după ce autoritățile locale au finalizat căutările și au anunțat că toate cele șapte persoane, prezente la bordul aeronavei, au murit. 

Joe Lara s-a născut în San Diego, California, la 2 octombrie 1962 și este cunoscut în special pentru interpretarea personajului lui Tarzan în filmul de televiziune CBS „Tarzan in Manhattan” din 1989 şi a serialului său „Tarzan: The Epic Adventures”, 1996 -1997.

Lara a mai apărut în filmele de acţiune„ American Cyborg: Steel Warrior”(1993), „Steel Frontier”(1995), „Warhead”(1996), „Armstrong”(1998) şi „Doomsdayer”( 2000).

Mai multe