Actorul Michael B. Jordan, desemnat cel mai sexy bărbat în viață

18 noiembrie 2020 18:06   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Actorul american Michael B. Jordan, cunoscut în special pentru rolul din filmul „Black Panther”, a fost desemnat de revista People drept „cel mai sexy bărbat în viaţă” în 2020. Acesta este al treilea an la rând când o vedetă de culoare câştigă titlul.

Jordan, în vârstă de 33 de ani, a declarat într-un interviu publicat de revistă: „Este un sentiment mişto. Lumea a făcut mereu gluma aia «Mike, ăsta este probabil singurul lucru pe care nu o să îl obţii». Dar este un club bun din care să faci parte”.

Actorul a precizat că întreaga familie i-a fost un important sprijin de-a lungul anilor. „Mama şi tatăl meu au sacrificat atât de multe pentru noi. Sunt recunoscător”. 

Michael B. Jordan şi-a început cariera de actor în copilărie, în emisiuni TV ca „All My Children” şi a devenit cunoscut odată cu drama socială „Fruitvale Station” (2013). În 2015, el jucat în sequel-ul „Rocky”, „Creed”, iar trei ani mai târziu l-a interpretat pe Erik Killmonger în „Black Panther”, care a avut un mare succes.

Jordan, al cărui titlu de “cel mai mai sexy bărbat în viaţă” a fost anunţat la emisiunea TV “Jimmy Kimmel Live!”, îi succede celebrului cântăreţ John Legend, care obţinuse titlul în 2019.

Jimmy reveals @People’s #SexiestManAlive! pic.twitter.com/FGmy65IOav — Jimmy Kimmel Live (@JimmyKimmelLive) November 18, 2020

Jimmy reveals @People’s #SexiestManAlive! pic.twitter.com/FGmy65IOav

— Jimmy Kimmel Live (@JimmyKimmelLive) November 18, 2020

Mai multe